Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
stomat12
|
Wysłany: Piątek, 26 sierpnia 2016, 11:14 Temat postu: |
|
|
Ja nigdy nie korzystałam z tego typu stron, ale może rzeczywiście warto spróbować. A czy ktoś poleca jakieś aplikacje do nauki angielskiego na telefon? |
|
Powrót do góry |
|
 |
kolorowa55
|
Wysłany: Środa, 8 listopada 2017, 16:20 Temat postu: |
|
|
Brzmi fajnie, że można się uczyć samemu w domu przez internet. Ale jak to wychodzi w praktyce? Dużo słyszałam, że wiele osób tak się uczy i chciałabym też spróbować. Znalazłam na przykład taką stronę www do nauki angielskiego. Warto by się nauczyć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Leo
|
Wysłany: Piątek, 17 listopada 2017, 11:27 Temat postu: |
|
|
Działają i to super kursy online na żywo izziLingo.pl |
|
Powrót do góry |
|
 |
Williamz Gość
|
Wysłany: Środa, 27 grudnia 2017, 17:24 Temat postu: |
|
|
Ja bym jeszcze poszperał trochę w tym obszarze tematycznym w Internecie. Na pewno coś się tam sprawdzonego znajdzie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
english
|
Wysłany: Wtorek, 9 stycznia 2018, 19:55 Temat postu: |
|
|
kolorowa55 Napisał: | Brzmi fajnie, że można się uczyć samemu w domu przez internet. Ale jak to wychodzi w praktyce? Dużo słyszałam, że wiele osób tak się uczy i chciałabym też spróbować. Znalazłam na przykład taką stronę www do nauki angielskiego. Warto by się nauczyć. |
Ta przykładowa strona o której piszesz to akurat jedna z lepszych tego typu w Internecie. Na bieżąco aktualizowana, z ciekawym materiałem w postaci filmów, ćwiczeń, multimedialnych lekcji oraz bardzo dobrym modułem nauki angielskich słówek. Zresztą liczba użytkowników (obecnie to już 600 000) mówi sama za siebie.
Więcej opinii na temat kursu eTutor znajdziecie na: http://angielskionline.edu.pl/angielski-etutor-opinie-uzytkownikow/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
Monica Geller-Bing
|
Wysłany: Poniedziałek, 15 stycznia 2018, 9:54 Temat postu: |
|
|
Polecacie jeszcze jakąś, która działa? Nie chodzi mi o konkretny kurs, bardziej o platformę, gdzie będzie więcej działów. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|